ERREZETA: Erremolatxa eta tomate zopa hotza | Basherri Sareko webgunea Skip to content

ERREZETA: Erremolatxa eta tomate zopa hotza

(0 iruzkin)

Gazpacho de remolacha.

Udaran sukaldatzeko gogo gutxi izaten da sarritan, plan hobeagoak maiz izaten ditugu eta. Egun horietan, sua piztu gabe prestatu daitezkeen platerak nahiago izaten ditugu: errazak, azkarrak, freskagarriak eta koloretxuak. Eta goxoak, noski. Erremolatxa eta tomate zopa hau hotzean prestatu eta hotzean dastatzen da. Errazagoa, ezin.

Osagaiak: erremolatxa, tomatea, baratxuria, gatza, piperbeltza, eta oliba olioa. Tomate bakoitzeko, erremolatxa bat (tamaina antzekoak); baratxuriak, nork bere gustuaren arabera.

Errezeta: erremolatxari azala kendu eta, gordinik, likuadoratik pasa, zuntza kentzeko. Tomateari ere azala kendu, zatitu, eta ontzi batean dena batera jarri: tomatea, erremolatxa zukua, baratxuria, olioa, gatza eta piperbeltza. Irabiagailua martxan jarri, eta listo. Probatu olioa edo gatza erantsi behar ote diogun ziurtatzeko. Hozkailuan gorde, eta hotza dastatu. On egin!

Oraindik ez du puntuaziorik jaso

Iruzkinak

Oraingoz ez dauka iruzkinik

Iruzkin berria

derrigorrezkoa

derrigorrezkoa (argitaratu gabea)

optional

derrigorrezkoa

captcha

derrigorrezkoa

Azken postak

Artxibategia

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriak

Etiketak

Egileak

Web-jarioak

RSS / Atom