ERREZETAK: Aza entsalada | Basherri Sareko webgunea Skip to content

ERREZETAK: Aza entsalada

(0 iruzkin)

Osagaiak:

- Aza

- Sagarra (pixka bat garratza bada hobe)

- Baratzuria

- Gatza apur bat (kontutan izan 9gr gatz gure gorputzean ur litro bat erretenitzea egiten dutela)

- Modena ozpina

- Oliba olio birjina

Aza juliana finean zatitu eta ondo garbitu. Sagarra zuritu eta laurdenetan zatitu, ondoren laurdenak hartu eta zatitxoak egin. Baratzuria zati txiki-txikitan egin eta aza eta sagarrarekin nahastu. Bol txiki batean olioa bota, ondoren gatza eta azkenik modena ozpina sardexka batekin nahastu krema moduko bat lortu arte. Lortutako saltsa lodia aza, sagarra eta baratzuriarekin nahastu eta listo!

Iturria: Sonia Pérez AITZBITARTE

Oraindik ez du puntuaziorik jaso

Iruzkinak

Oraingoz ez dauka iruzkinik

Iruzkin berria

derrigorrezkoa

derrigorrezkoa (argitaratu gabea)

optional

derrigorrezkoa

captcha

derrigorrezkoa

Azken postak

Artxibategia

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriak

Etiketak

Egileak

Web-jarioak

RSS / Atom