IKASTAROA TOLOSAN: Zer da elikadura burujabetza?
Nork argitaratua: Basherriko Administratzailea 9 urte, 2 hilabete atzera
Kontsumo arduratsua, landa ingurunea eta lehen sektoreko egoerari buruz interesa duzu???
Norbanakoen edo taldeen kontsumo jarduerak eragina dauka gure gizarte- eta ingurumen-esparruan ezinbestekoa izanik etorkizuna, gazteak , sentsibilizatzea kontsumo eredu ezberdinak posible direla ausnartuko da!
Elikadura burujabetza zer den, zer nolako garrantzia duen elikdurak gure gizartean azaltzea da. Elikadura eskubide den momentutik, herritar guztion borroka da tokiko elikagaien sustatzea, kalitatezko produktuak ekoiztea, honen inguruko konszientzia areagotzea, hots, lehen sektoreak duen garrantzia gizartean zabaltzea.
Honetaz gain kontsumo-ohituren inguruan hausnarketa kolektiboa sustatzean datza, gazteei kontsumitzaile arduratsu izateko tresnak eskaintzea. Lehen sektoreak eskaintzen dituen alternatibak azaltzea, lurretik bizi diren gazteen testigantzak ezagutaraztea gertutik.
Egitaraua
Egitaraua sei ataletan banatzen da, 8 saio guztira, bakoitzak kontsumo arduratsuarekin eta lehen sektorearen ezagutzarekin harreman zuzena duten gaikako-ardatzak dituztelarik.. Ikastaroaren iraupena 16 ordukoa litzateke, horietatik batzuk bixita praktikoak izango lirateke. Iraupen orokorra bi- hiru hilabetekoa izango da, asteroko saioak praktikekin eta irteerekin tartekatuz. Saioak astean zehar proposatzen dira, irteerak aldiz larunbat goizetan izango dira.
Twitter-en partekatu Facebook-en partekatuAzken postak
- Elika gaitezen irizpideak kontuan hartuta eta amalurra zainduz!
- Basherri Sarearen bideo berria!
- Hozkailua betetzeko bi ate
- EHKOlektiboaren Agroekologiaren inguruko bideo berria
- KEYLINE ikastaroa
Artxibategia
2018
- abendua (1)
2017
- abuztua (1)
2016
- abendua (2)
- azaroa (1)
- urria (2)
- iraila (1)
- ekaina (2)
- maiatza (8)
- apirila (4)
- martxoa (2)
- otsaila (5)
- urtarrila (2)
2015
- azaroa (9)
- urria (11)
- iraila (6)
- uztaila (3)
- ekaina (4)
- maiatza (3)
- apirila (1)
- martxoa (4)
- otsaila (5)
- urtarrila (2)
2014
- abendua (2)
- azaroa (1)
- urria (7)
- uztaila (2)
- ekaina (2)
- maiatza (5)
- apirila (2)
- martxoa (4)
- otsaila (4)
- urtarrila (2)
2013
- abendua (5)
- azaroa (9)
- urria (9)
- iraila (4)
- abuztua (1)
- uztaila (1)
- ekaina (2)
- maiatza (1)
- apirila (2)
- martxoa (4)
- otsaila (10)
- urtarrila (5)
2012
- abendua (7)
- azaroa (4)
- urria (6)
- iraila (10)
- abuztua (1)
- uztaila (2)
- ekaina (3)
- maiatza (4)
- apirila (11)
- martxoa (16)
- otsaila (6)
- urtarrila (17)
2011
- abendua (15)
- azaroa (16)
- urria (14)
- iraila (5)
- abuztua (2)
- uztaila (3)
- ekaina (5)
- maiatza (10)
- apirila (5)
- martxoa (5)
- otsaila (5)
- urtarrila (5)
2010
Kategoriak
- Agenda (55)
- Albisteak (16)
- Aldarrikapenak (1)
- Aldizkariak (2)
- Argazkiak (11)
- Audioak (4)
- Aurkezpena (4)
- Auzolanak (3)
- Basherri Blog (121)
- Basherri Fanzinea (4)
- Bideoak (40)
- bisitak (4)
- Dokumentuak (3)
- Ekarpenak (2)
- Ekimenak (58)
- Errezetak (12)
- Eztabaida (9)
- Formazioa (14)
- Formazio Agroekologikoa (8)
- Hedabidetan (14)
- Hitzaldiak (20)
- Ikastaroak (27)
- Irudiak (1)
- Jakingarriak (17)
- Jardunaldiak (20)
- Kolaborazioak (4)
- Otarrak (4)
- produktuak (2)
- Salaketa (5)
- Tailerrak (7)
- Talde berriak (15)
- Topaketak (8)
- Txingurri hotsak (5)
Etiketak
- kontzientzia (1)
- ura (1)
- burujabetza (1)
- formakuntza (1)
- agenda (1)
- basherritaldea (1)
- azabaratza (1)
- kontsumotaldea (2)
- leundaberri (1)
- agroekologia (2)
- keyline (1)
- kontsumo-arduratsua (1)
- beizama (1)
- alternatiba (1)
- basherrisarea (1)
- sobirania alimentaria (1)
- elikadura (1)
- elikagaia (1)
- elikaduraburujabetza (2)
Egileak
- Ioana (2)
- Basherriko Administratzailea (396)
- Leire (2)
Iruzkinak
Oraingoz ez dauka iruzkinik
Iruzkin berria