IKASTAROA: Fruitu txikien laborantza ekologikoa
Nork argitaratua: Basherriko Administratzailea 12 urte atzera
Abenduak 11 eta 12rako fruitu txikiei buruzko ikastaroa antolatu dugu.
SERIDAkoa den Juan Carlos Garcia etorriko zaigu Ahabia, mugurdia, masusta, ander-mahatsa eta marrubien laborantzari buruzko teknikak azaltzera. Ikastaroa 10 ordukoa izango da (7 ordu teoria + 3 ordu inausketa-praktika). Teoria emateko Goizane eraikina (Zaldibia) aprobetxatuko dugu eta praktikak Nahera Haundi baserrian (Abaltzisketa) egiteko asmoa daukagu.
Animatu ze oso ikastaro interesgarria izango da!
Informazio osoa ikusteko egin klik hemen, edo
FRUITU TXIKIEN LABORANTZA EKOLOGIKOA
(AHABIA, MUGURDIA, MASUSTA, ANDERE-MAHATSA, MARRUBIA)
Irakaslea: Juan Carlos García Rubio. Área de experimentación y demostración agroforestal del SERIDA (Asturias)
EGITARAUA:
- Espezie deskribapena
- Lurzoruaren prestaketa
- Landaketa eta laborantza teknikak
- Ongarriketa
- Ekoizpena
- Bilketa
- Inausketa
- Ugalketa teknikak
- Komertzializazioa
NON: Goizane (Zaldibia)
IRAUPENA: 10 ordu (7 teoría + 3 inausketa-praktika) Inausketarako guraizeak ekarri
DATA ETA ORDUTEGIA:
-Abenduak 11, asteartea. 9:30-13:30 eta 15:30-18:30
-Abenduak 12, asteazkena. 9:30-13:30
PREZIOA:
Biolurreko bazkideak: 20 €
Ez bazkideak: 40 €
IZENA EMATEKO EPEA: Abenduak 3 astelehena (Plaza kopurua mugatua)
Parte hartu nahi izanez gero deitu Biolurrera 943 76 14 47 (Josune) edo mezu bat bidali josune@biolur.net
Asteartean, menu ekologikoa jateko aukera dago:
Arroza barazkiekin, oilaskoa, postrea, ardoa eta cafea 15 €
Izena ematerakoan esaiguzu bazkaltzen geratuko zaren ala ez.
Twitter-en partekatu Facebook-en partekatu
Azken postak
- Elika gaitezen irizpideak kontuan hartuta eta amalurra zainduz!
- Basherri Sarearen bideo berria!
- Hozkailua betetzeko bi ate
- EHKOlektiboaren Agroekologiaren inguruko bideo berria
- KEYLINE ikastaroa
Artxibategia
2018
- abendua (1)
2017
- abuztua (1)
2016
- abendua (2)
- azaroa (1)
- urria (2)
- iraila (1)
- ekaina (2)
- maiatza (8)
- apirila (4)
- martxoa (2)
- otsaila (5)
- urtarrila (2)
2015
- azaroa (9)
- urria (11)
- iraila (6)
- uztaila (3)
- ekaina (4)
- maiatza (3)
- apirila (1)
- martxoa (4)
- otsaila (5)
- urtarrila (2)
2014
- abendua (2)
- azaroa (1)
- urria (7)
- uztaila (2)
- ekaina (2)
- maiatza (5)
- apirila (2)
- martxoa (4)
- otsaila (4)
- urtarrila (2)
2013
- abendua (5)
- azaroa (9)
- urria (9)
- iraila (4)
- abuztua (1)
- uztaila (1)
- ekaina (2)
- maiatza (1)
- apirila (2)
- martxoa (4)
- otsaila (10)
- urtarrila (5)
2012
- abendua (7)
- azaroa (4)
- urria (6)
- iraila (10)
- abuztua (1)
- uztaila (2)
- ekaina (3)
- maiatza (4)
- apirila (11)
- martxoa (16)
- otsaila (6)
- urtarrila (17)
2011
- abendua (15)
- azaroa (16)
- urria (14)
- iraila (5)
- abuztua (2)
- uztaila (3)
- ekaina (5)
- maiatza (10)
- apirila (5)
- martxoa (5)
- otsaila (5)
- urtarrila (5)
2010
Kategoriak
- Agenda (55)
- Albisteak (16)
- Aldarrikapenak (1)
- Aldizkariak (2)
- Argazkiak (11)
- Audioak (4)
- Aurkezpena (4)
- Auzolanak (3)
- Basherri Blog (121)
- Basherri Fanzinea (4)
- Bideoak (40)
- bisitak (4)
- Dokumentuak (3)
- Ekarpenak (2)
- Ekimenak (58)
- Errezetak (12)
- Eztabaida (9)
- Formazioa (14)
- Formazio Agroekologikoa (8)
- Hedabidetan (14)
- Hitzaldiak (20)
- Ikastaroak (27)
- Irudiak (1)
- Jakingarriak (17)
- Jardunaldiak (20)
- Kolaborazioak (4)
- Otarrak (4)
- produktuak (2)
- Salaketa (5)
- Tailerrak (7)
- Talde berriak (15)
- Topaketak (8)
- Txingurri hotsak (5)
Etiketak
- kontzientzia (1)
- ura (1)
- burujabetza (1)
- formakuntza (1)
- agenda (1)
- basherritaldea (1)
- azabaratza (1)
- kontsumotaldea (2)
- leundaberri (1)
- agroekologia (2)
- keyline (1)
- kontsumo-arduratsua (1)
- beizama (1)
- alternatiba (1)
- basherrisarea (1)
- sobirania alimentaria (1)
- elikadura (1)
- elikagaia (1)
- elikaduraburujabetza (2)
Egileak
- Ioana (2)
- Basherriko Administratzailea (396)
- Leire (2)
Iruzkinak
jarotzena 12 urte atzera
Reblogged this on <a href="http://aitzbitarte.wordpress.com/2012/11/23/1647/" rel="nofollow">AITZBITARTE</a>.
Esteka | ErantzunIruzkin berria